Goals Are Limitless

Judo

Ik ben op vroege leeftijd begonnen met sporten. Op mijn 4e ben ik begonnen met judo door mijn broers en zussen die ook judoka's waren. Ik was best wel goed in judo, mijn partijen waren vrijwel altijd snel voorbij en ik won veel prijzen. Terwijl ik op judo zat deed ik ondertussen ook taekwondo en voetbal. Door judo had ik echter geen tijd voor die 2 sporten en stopte ik met die 2. Omdat ik was verhuisd naar Castricum ben ik op mijn 8e gestopt met judo.

 

Basketbal

Mijn broer was het jaar daarop begonnen met basketbal. Ik vond het heel leuk om naar zijn wedstrijden te kijken en uiteindelijk wou ik zelf ook op basketbal. Zo ben ik begonnen met basketbal op mijn 9e bij the Seadevils uit Castricum. Ik werd al snel 1 van de beste spelers van mijn team. Op mijn 13e kwam de gedachte om prof te worden voor het eerst in mij op. Toen ik even later ook nog gescout werd door de Den Helder Seals was ik er zeker van dat ik prof wilde worden. Ik trainde 2 jaar mee met de jeugd. Maar maakte uiteindelijk niet de overstap naar Den Helder.

Dus ik ging naar selectietrainingen voor het U16 team van de Harlemlakers en daar mocht ik de rest van het seizoen meetrainen terwijl ik in het 2e speelde.

Het jaar daarop speelde ik met U18 in de rayon competitie en dit seizoen speel ik eredivisie U18.

Mijn doel met basketbal is om de DBL en het Nederlands team te halen. Vervolgens is mijn doel om in de ACB te spelen.

 

 

Doorzoek de website

Sponsored by..... NOBODY